KEVÄTKAMPANJA

Kevätkampanjastamme löydät paljon keväisiä tuotteitamme tarjoushinnoin. Kevätkampanjamme kestää koko kevään eli maaliskuun, huhtikuun sekä toukokuun. Kampanjaan tullaan lisäämään tuotteitamme kevään mittaan.

Aurinkolasit

Ensimmäisenä tottakai tarjouksesta löydätte aurinkolaseja ja valikoimaahan aurinkolaseista meiltä löytyy aasta ööhön. Kampanjan valikoituneet mallit ovat otettu katsotuimpien tuotteiden joukosta. Aurinkolaseja löydät esimerkiksi seuraavilta merkeiltä: Carrera, Guess sekä Polaroid.

Generaattorit

Valikoimastamme löytyy muutamia laatu generaattoreita Briggs&Stratton -merkiltä.

Grillit

Kesäksihän pitää laittaa tottakai pihat kuntoon, joten terassin siivous, paviljongin pystytys sekä grillin puhdistus kuuluvat keväisiin askareisiin ennen kesää. Ja jos grilli on uusimisen tarpeessa verkkokauppamme valikoimastahan löydät niin hiiligrillejä että kaasugrillejä.

Puutarhakoneet

Valikoimastamme löytyy muutamien laadukkaampien koneiden merkkejä. Näitä ovat esimerkiksi: Cramer, Maruyama sekä Simplicity. Kyseisiltä merkeiltä löydät moottorisahat, pensasleikkurit, raivaussahat sekä päältäajettavat ruohonleikkurit.

Painepesurit

Painepesurin avulla on hyvä pestä auto kesäkuntoon. Valikoimastamme löytyy niin edullisia kuin vähän kalliinpikin pesureita. Pesureiden tuotemerkit ovat seuraavat:

Trampoliinit

Tai oikeastaan trampoliini, nimittäin valikoimastamme löydät yhden, mutta sitäkin laadukkaamman ja hulppeaman trampoliinin. Kyseisen iSport-merkkisen trampoliinin halkaisija on 4,6 metriä ja turvaverkon korkeus 1,9 metriä.

Showing 1–12 of 60 results