Verkkokaupat

KorhoneCom:n alaisuudessa on tällä hetkellä 7 verkkokauppaa. Suurin osa verkkokaupoistamme on tietyn aihealueen verkkokauppoja, mutta uusimpana tulokkaana on Sekatavarakauppa SeTaKa, jossa siis tavaraa laidasta laitaa mutta suurin tuoteryhmä on tietotekniikka jossa reilut 1000 tuotetta. Joka on verkkokauppa Nettinurkkamme aihepiiri, mutta koska tuotteet tulevat eri toimittajilta pitää tuotteetkin olla eri verkkokaupoissa.

KorhoneFi

Verkkokauppa KorhoneFi myy kanssa pääosin tietotekniikka tuotteita kahdelta eri pohjoismaalaiselta tukkurilta, joten toimitusajat ovat hieman nopeampia kuin muilla verkkokaupoillamme.

Suurimmat, yli 100 tuotteen tuoteryhmät ovat:

Kosmetiikkakulma

Aihepiirinä kyseisessä verkkokaupassa on yllätys yllätys, kosmetiikka. Verkkokaupasta löydät erilaiset kosmetiikkaan liittyvät tavarat, laitteet sekä tietysti itse kosmetiikkakemikaalit, parfyymit.

Kuntoilukulma

Kuntoilukulmasta löydät tarvikkeet kuntoiluun sekä paljon muita tuotteita vapaa-aikaan, retkeilyyn, matkailuun, ym…

Suurimmat, yli 200 tuotteet tuoteryhmät ovat:

Kuumaluola

Verkkokauppa myy K-18 tuotteita. Aikuisten lelukauppa. Tarvinneeko sitä enempää selitellä 🙂

Nettinurkka

Nettinurkasta löydät tietotekniikka sekä paljon muuta elektroniikka laitetta sekä vempainta esimerkiksi sähköpotkulautoja.

Suurimmat,yli 200 tuotteen tuoteryhmämme ovat:

SeTaKa

Tästä olikin jo alussa puhetta eli kyseessä on sekatavaraverkkokauppa. Tuotteita löytyykin laidasta laitaan, mutta suurin ryhmämme on tietotekniikka.

Suurimmat, yli 100 tuotteen tuoteryhmät ovat:

Siivousapuri

Siivousapurista löydät erilaisia tuotteita siivoukseen sekä paljon muita tuotteita kotiin, mökille sekä puutarhaan.

Suurimmat, yli 100 tuotteen tuoteryhmämme ovat: