Maksutavoistamme löydät nyt myös Klarnan laskutus vaihtoehdon (Vain varastotuotteet)

Ilolla ilmoitamme, että olemme laajentaneet maksuvaihtoehtojamme tarjotaksemme entistäkin joustavampia ratkaisuja asiakkaillemme. Maksutavoistamme löydät nyt myös Klarnan laskutusvaihtoehdon.

Klarna on kansainvälisesti tunnettu ja luotettava maksupalvelu, joka mahdollistaa ostosten tekemisen helposti ja turvallisesti. Klarnan laskulla voit tehdä hankintoja ja maksaa ne vasta myöhemmin, antaen sinulle lisää joustavuutta talouden hallintaan. Voit valita eri maksuaikavaihtoehdoista sen, mikä parhaiten sopii omaan tilanteeseesi.

Tämä uusi maksuvaihtoehto on suunniteltu helpottamaan asiointiasi kanssamme ja tarjoamaan sinulle mahdollisuuden valita juuri sinulle sopivimman tavan maksaa ostoksesi. Lisäksi Klarnan laskutusvaihtoehto tuo turvaa ostotapahtumiin, sillä voit tarkastella ostostietojasi Klarnan käyttäjätilillä ja hoitaa maksut kätevästi heidän käyttäjäystävällisessä sovelluksessaan.

Olemme sitoutuneet parantamaan asiakaskokemustasi, ja uuden maksutavan lisääminen valikoimaamme on yksi askel kohti tätä tavoitetta. Toivomme, että tämä lisäys helpottaa ostosten tekemistä ja tekee siitä entistäkin miellyttävämpää.

Kiitämme sinua luottamuksestasi ja odotamme innolla jatkuvaa yhteistyötämme!

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.