Palautusehdot

Tervetuloa verkkokauppamme palautusehtojen sivulle. Alla on esitetty tärkeitä tietoja palautuksista ja niihin liittyvistä käytännöistä.

  1. Palautuskulut: Palautuskulut ovat asiakkaan vastuulla, ellei toisin ole mainittu. Suosittelemme tarkistamaan palautuskulut ennen palautuksen lähettämistä. Palautus suoritetaan joko verkkokauppamme varastoon tai jos tuote on toimittajan varastotuote, niin tuote palautetaan toimittajan varastoon. Asiakas vastaa myös palautuksen turvallisesta pakkaamisesta ja siitä, että palautettava tuote saapuu meille vahingoittumattomana.

  2. Palautuksen sopiminen: Mikäli haluat palauttaa tuotteen, pyydämme sinua sopimaan palautuksesta etukäteen ottamalla meihin yhteyttä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@korhone.com tai käyttämällä alla olevaa yhteystietolomaketta. Muistathan mainita palautuksen syyn ja liittää mukaan tilausnumerosi tai muut tarvittavat tiedot.

  3. Palautuksen ehdot: Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa, mukaan lukien kaikki pakkaukset, etiketit ja muut tuotteeseen liittyvät osat. Varmista, että palautettava tuote on asianmukaisesti suojattu kuljetuksen aikana. Emme hyväksy palautuksia vahingoittuneista tai käytetyistä tuotteista, ellei tuote ole alun perinkin saapunut viallisena.

  4. Palautuksen hyvitys: Kun palautettu tuote on vastaanotettu ja hyväksytty, suoritamme hyvityksen alkuperäisellä maksutavalla, jolla tuote on ostettu. Hyvitys sisältää tuotteen hinnan, mutta ei alkuperäisiä toimituskuluja. Huomaa, että hyvityksen käsittelyaika voi vaihdella riippuen maksutavasta ja pankistasi.

  5. Poikkeukselliset tilanteet: Tietyissä tapauksissa, kuten viallisten tuotteiden tai virheellisen toimituksen osalta, voimme järjestää palautuskulujen korvaamisen. Ota tällaisissa tapauksissa välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja ja ohjeita.

Kiitos, että tutustuit palautusehtoihimme. Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset apua palautuksen kanssa, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä. Pyrimme tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen asiakaspalvelun.

Ystävällisin terveisin, Korhone

Yhteydenottolomake